Експосадовець Укртрансбезпеки з Луганщини підозрюється у колабораціонізмі

Експосадовець Укртрансбезпеки з Луганщини підозрюється у колабораціонізмі

Щастинська окружна прокуратура Луганської області повідомила про підозру колишньому високопоставленому посадовцю Укртрансбезпеки за добровільне зайняття посади в незаконних правоохоронних органах окупантів.

Зокрема, під час російського вторгнення чоловік вирішив співпрацювати з агресором.

За даними слідства, підозрюваний, який є мешканцем Новоайдара, після повномасштабного вторгнення почав працювати на окупантів. У весні 2023 року він призначений "інспектором відділу державної інспекції безпеки дорожнього руху з обслуговування Новоайдарського району управління державної інспекції безпеки дорожнього руху МВС ЛНР".

До обов’язків колишнього посадовця входило патрулювання доріг, перевірка транспортних засобів та водійських документів, а також видача штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Наразі Щастинська окружна прокуратура розглядає питання про оголошення підозрюваного у розшук, а досудове розслідування проводиться слідчими 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

За законом України, до винесення обвинувального вироку судом, особа вважається невинуватою. Процесуальний статус та подальші деталі розслідування очікуються.

17:37
167
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні коментарі

А на російських машинах чомусь їздять, та з часом ...
Давайте ще напишемо, що Богдана Хмельницького зовс...
Та да, успіхи непогані. Авдос, Ласточкине — це ще ...

Последние новости Донбасса