На Вінниччині засудили рецидивіста з Донбасу за грабіж літньої жінки

На Вінниччині засудили рецидивіста з Донбасу за грабіж літньої жінки

У Вінницькій області суд виніс вирок рецидивісту з Донбасу, який був визнаний винним у грабежі, поєднаному з насильством.

Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, чоловіка визнано винним за ч. 4 ст. 186 КК України.
 
Злочин стався у листопаді 2023 року, коли чоловік, використовуючи своє псевдо-представництво адміністрації, вчинив напад на літню жінку з вадами зору.

Зловмисник скористався довірою потерпілої, яка намагалася надати документи для отримання гуманітарної допомоги. У момент, коли жінка шукала свій паспорт, чоловік застосував фізичну силу та відібрав у неї гроші — майже 130 тисяч гривень.

За цей вчинок, здійснений під час воєнного стану, суд призначив чоловікові покарання у вигляді 9 років та 6 місяців позбавлення волі. Прокуратура Вінницької області повідомила, що вирок винесено згідно з частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали зловмисника за кілька днів після скоєння злочину на Одещині. Досудове розслідування провадили слідчі Жмеринського районного відділення поліції.

Цей інцидент вкотре демонструє серйозність наслідків для тих, хто вирішує вдатися до злочину, особливо проти вразливих верств населення в умовах воєнного стану.

17:43
191
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні коментарі

А на російських машинах чомусь їздять, та з часом ...
Давайте ще напишемо, що Богдана Хмельницького зовс...
Та да, успіхи непогані. Авдос, Ласточкине — це ще ...

Последние новости Донбасса