close-btn

$26,3 млн у BTC було продано безпосередньо перед падінням ціни Біткоїна

Біткоїн впав до внутрішньоденного мінімуму в $63 347, оскільки ентузіазм покупців зменшився

$26,3 млн у BTC було продано безпосередньо перед падінням ціни Біткоїна

Фото згенеровано за допомогою chat.openai.com

Біткоїн впав до внутрішньоденного мінімуму в $63 320, оскільки “бичачі” трейдери BTC, схоже, зменшують свої ставки на найбільшу криптовалюту у світі. Ціна Біткоїна досягла піка в $73 798 в середині березня, але з того часу впала приблизно на 14%, торгуючись на рівні $63 806 на момент написання матеріалу.

Ентузіазм покупців до провідної криптовалюти зменшився, частково через зростаючу схильність до ризику, спричинену очікуваними затримками зі зниженням ставки Федеральної резервної системи США.

А ось нещодавно дані блокчейн-аналітичної платформи Lookonchain показали, що за кілька годин до значного падіння ціни було виведено BTC на суму близько $26,3 млн.

Цей значний продаж, можливо, “китовий”, викликав серед ринкових оглядачів припущення щодо мотивів і намірів, які стоять за цим кроком. За даними Lookonchain, трейдер розмістив 395 BTC на суму $26,3 млн на Binance для продажу до того, як ціна на Біткоїн впали кілька годин тому. З 5 по 18 квітня трейдер купив 536 BTC на суму $35,15 млн за ціною $63 729, а потім продав їх за $66 530, заробивши $1,5 млн.

Цей крок змусив багатьох у криптовалютній спільноті замислитися: чи мають так звані “кити” (тобто інвестори, які володіють великими обсягами криптовалюти) уявлення про ринок, якого не мають інші? Деякі припущення вказують на те, що цей розпродаж — це передбачливий крок, спрямований на те, щоб отримати вигоду з майбутнього спаду на ринку. Ці особи могли передбачити негативні новини або події, які могли б спровокувати падіння цін, і діяти відповідно, щоб захистити свої активи.

Розпродаж трейдером також може бути реакцією на технічні індикатори та ринкові сигнали, які вказують на потенційне падіння ціни Біткоїна. У цьому випадку “кити” могли розпродати свої активи, намагаючись зменшити збитки або отримати вигоду з короткострокових торгових можливостей. Попри всі припущення, мотиви такого розпродажу залишаються невідомими.

Раніше ми писали про те, що біткоїн-кит скупив BTC на $16 млн після обвалу ринку.

Вам може бути це цікаво:

google news