RU
 

Зеленський назвав головні питання Ставки

Текст: ,  25 квітня 2024, 18:20
0
793
Зеленський назвав головні питання Ставки
Фото: Пресслужба президента України
Зеленський заслухав доповіді урядовців і військових на Ставці

Президент заслухав велику доповідь прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо прикриття життєво необхідних для України об’єктів.

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Було розглянуто три головні питання, повідомив глава держави у Telegram в четвер, 25 квітня.

"Сьогодні основне питання – захист. Була велика й детальна доповідь прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо прикриття життєво необхідних для країни об’єктів – не лише енергетичних, а й соціальних, безпекових, транспортних, забезпечення зв’язку тощо. По всіх галузях та всіма доступними нам засобами: інженерним, ППО та РЕБ", – розповів Зеленський і додав, що зробив відповідні доручення та визначив терміни реалізації.

Також були отримані свіжі зведення з фронту. Обговорювались основні напрямки, дії ЗСУ та ймовірні дії ворога, забезпечення українського війська всім необхідним.

Третім головним питанням стали контракти на виробництво зброї. Президент запевнив, що продовжується підсилення українських виробників.

"У цьому напрямі працюємо, зокрема, з партнерами, щоб виготовляти озброєння в Україні іноземним коштом. Ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку. Раз на тиждень буду отримувати доповідь про нові контракти за звітний період", – зазначив Зеленський.

Напередодні Володимир Зеленський повідомив, що Росія планує зірвати Саміт миру. За його словами, про це свідчать дані розвідки.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: УкраинавойнапрезидентставкаВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі