Мобільний центр зайнятості працює у Шабельківці

Мобільний центр зайнятості працює у Шабельківці

25 квітня мобільний центр зайнятості Краматорська завітав до Шабельківського старостинського округу, надаючи жителям селища важливі послуги з працевлаштування і професійного розвитку.

Про це повідомляє Донецька ОДА.

Під час візиту, який залучив 63 мешканці селища, спеціалісти центру зайнятості роз’яснили можливості з працевлаштування для кандидатів з різним рівнем досвіду, умови участі в суспільно корисних роботах, а також процедуру проходження професійного навчання та отримання ваучерів для підвищення кваліфікації чи перекваліфікації.
 

Зустріч також зосередилась на підтримці підприємців та роботодавців селища, які отримали інформацію про державні компенсаційні програми та гранти, які можуть допомогти їм розвивати власний бізнес.
 
Ці зусилля відображають стратегію урядової програми "Є Робота", що націлена на сприяння самозайнятості та підтримку малого та середнього бізнесу.
 

Завдяки роботі мобільного центру зайнятості, семеро мешканців подали заяви на реєстрацію як безробітні, 10 громадян висловили бажання взяти участь у суспільно корисних роботах, а ще 11 осіб отримали направлення на можливі вакансії.

Представники служби зайнятості підкреслили важливість таких мобільних заходів, які дозволяють ефективно надавати послуги навіть у складних обставинах сьогодення, плануючи продовжувати подібні виїзні зустрічі й надалі для забезпечення доступності послуг зайнятості для всіх громадян.

19:04
144
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні коментарі

А на російських машинах чомусь їздять, та з часом ...
Давайте ще напишемо, що Богдана Хмельницького зовс...
Та да, успіхи непогані. Авдос, Ласточкине — це ще ...

Последние новости Донбасса