Головна Новини Світ Росія У РФ відреагували на «формулу Зеленського» та сказали, чи поїдуть до Швейцарії
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ відреагували на «формулу Зеленського» та сказали, чи поїдуть до Швейцарії

Посол Росії у Швейцарії Сергій Гармонін заявив, що "формула миру" президента Володимира Зеленського містить одні ультиматуми. Тому, додав він, країна-агресор не бачить сенсу її обговорювати

25 квітня 2024, 19:34 comments2963
Поділіться публікацією:

На думку Сергія Гармоніна, мирний саміт з питання припинення війни в Україні, призначений на 15-16 червня у Швейцарії, ризикує перетворитися на гучну, але безглузду піар-акцію. А все тому, заявив дипломат країни-агресора, що Росію не покликали брати участь у цих переговорах.

У РФ відреагували на «формулу Зеленського» та сказали, чи поїдуть до Швейцарії

Сергій Гармонін

"Без участі Росії будь-які розмови про врегулювання в Україні безглузді",
— заявив Гармонін.

При цьому він заявив, що будь-які документи, які будуть підписані за підсумками будь-яких заходів без участі РФ, розглядатимуться як неповноцінні та позбавлені будь-яких перспектив, які "не становлять доданої вартості для старту справжніх мирних переговорів".

Дипломат країни-агресора заявив, що російська сторона не бачить сенсу брати участь у мирних переговорах щодо України, які базуються на "мирній формулі" українського президента Володимира Зеленського. Як заявив Гармонін, Росії вона не підходить, оскільки містить одні ультиматуми та не відображає "поточну ситуацію".

"Зустріч на горі Бюргеншток обернеться марною тратою грошей швейцарських платників податків без реальних результатів для мирного врегулювання",
— заявив дипломат країни-агресора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що раніше "формулу миру" президента Зеленського прокоментував і маріонетка Кремля Олександр Лукашенко. Зокрема, він заявив, що пропозиції українського президента чудові з погляду патріотизму. Але, на його думку, їх просто неможливо виконати. При цьому Лукашенко вважає, що Заходу треба починати домовлятися із Кремлем, оскільки ситуація на фронті в Україні склалася патова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Борис

26 квітня 2024, 08:07

РОссия заявляет , что Росії вона не підходить, оскільки містить одні ультиматуми та не відображає "поточну ситуацію". А условия России, что то что мы захватили остаётся за нами, всё другое можем обсуждать - это не ультиматум? (Декларация о недопустимости вмешательства во внутренние дела государств, об ограждении их независимости и суверенитета)


Новини