RU
 

Генштаб оцінив ситуацію на фронті

Текст: ,  25 квітня 2024, 20:24
0
2096
Генштаб оцінив ситуацію на фронті
Фото: Генштаб ЗСУ/Facebook
Сили оборони стримують ворога на шести напрямках фронту

Протягом доби війська РФ атакували шість напрямків фронту, найгарячіше - на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському.


Протягом доби на фронті зафіксовано 93 бойових зіткнення. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в четвер, 25 квітня.
 
Загалом війська РФ завдали чотири ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснили 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. 

На Куп’янському напрямку воїнами ЗСУ відбито дев'ять атак в районах населених пунктів Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області. 
 
На Лиманському напрямку відбито 16 атак в районах населених пунктів Дружелюбівка Харківської області; Макіївка, Серебрянське лісництво Луганської області; Терни, Зарічне Донецької області. 
 
На Бахмутському напрямку відбито 16 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Новий, Спірне, Іванівське, Кліщіївка Донецької області, де противник намагався покращити тактичне положення. 
 
На Авдіївському напрямку відбито 23 атаки в районах населених пунктів Очеретине, Уманське, Невельське, Керамік, Бердичі, та Нетайлове Донецької області, де ворог намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів. 
 
На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати росіян в районах населених пунктів Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка, Водяне Донецької області, де окупанти 14 разів намагалися прорвати оборону.
 
На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, один раз атакував позиції українських захисників в районі Роботиного Запорізької області. 
 
На Херсонському напрямку противник не відмовляється від наміру витіснити підрозділи ЗСУ із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби, здійснив три безуспішні атаки на позиції українських військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. 
 
Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по двох пунктах управління, восьми районах зосередження особового складу та трьох зенітно-ракетних комплексах противника.
 
Підрозділами ракетних військ завдано ураження по району зосередження особового складу окупантів.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ ліквідували 1040 окупантів. З початку повномасштабної війни проти України армія Росії втратила 462 980 солдатів.

Держзрада соратника Шойгу. Великий скандал у РФ

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Партизани зафіксували перекидання Градів у Криму
Поблизу Часового Яру РФ зосередила до 25 тис. бійців - ОСУВ Хортиця
У Бердянську знищили організатора катівень - ГУР
Удар по Харкову: зросла кількість поранених
Росіяни атакували Харків: влучили по житловій забудові, є поранені
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: ВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі