Головна Новини Суспільство Війна з Росією Орки готуються. Стали відомі три напрямки, на яких вони підуть у наступ влітку
commentss НОВИНИ Всі новини

Орки готуються. Стали відомі три напрямки, на яких вони підуть у наступ влітку

Російські загарбники вже визначили напрямки, на яких вони планують влаштувати літній наступ, про це в ефірі 24 каналу розповів військовий експерт Олександр Мусієнко. За його словами, окупанти уже розпочали підготовку

25 квітня 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

Країна-агресор готується до великого літнього наступу на Україну і вже навіть визначилася із напрямками, говорить Олександр Мусієнко. За його словами, агресор хотів би, щоб всі думали, що він почне щось подібне, як під час повномасштабного вторгнення у 2022 році. Проте, додає експерт, правда в тому, що агресор не має можливостей проводити настільки масштабну наступальну кампанію.

Орки готуються. Стали відомі три напрямки, на яких вони підуть у наступ влітку

Війна в Україні

Саме тому, відзначає Олександр Мусієнко, ворог буде намагатися розтягнути фронт і разом із ним і Сили оборони, проте наступатиме тільки із трьох напрямків, які вже визначені.

Як вважає експерт, загарбники можуть наступати на Харківську область із Білгородської, на Часів Яр із Авдіївського напрямку. Окрім того, додав Мусієнко, ймовірно, ворог почне також наступ на Вугледарському напрямку.

"Решта – це буде відвернення уваги наших сил",
— підкреслив експерт.

За його словами, орки вже готуються до цієї літньої кампанії, проте і військове командування не спить і ретельно прораховує всі можливі сценарії від країни-терориста.

При цьому Мусієнко вважає, що на Україну, дійсно, чекають непрості тижні та навіть місяці. Проте, за його словами, допомога від західних партнерів суттєво допоможе Силам оборони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, Росія готується до великого наступу на Україну уже в травні-червні. Таку ж інформацію озвучував і президент Володимир Зеленський.

Втім, після того, як у Сполучених Штатах прийняли рішення про виділення допомоги Україні, Сили оборони повинні отримати необхідне озброєння, яке допоможе зупинити просування ворога. Як підкреслив радник Білого дому із питань Нацбезпеки Джейк Салліван грошей достатньо, щоб підтримувати Україну протягом всього 2024 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини