Носимі пристрої

Meizu випускає навушники Blus 3 і Blus 3 Pro з шумопоглинанням

0

Meizu справляє фурор двома новими навушниками з шумозаглушенням, Blus 3 і Blus 3 Pro! Blus 3 починається з 279 юанів ($39) і може похвалитися алгоритмом зменшення шуму AI з глибиною -50 дБ. Він також має інтелектуальний інтелект для зменшення шуму вітру, голосової допомоги та зменшення шуму виклику.

Blus 3 має 32 години автономної роботи, а Blus 3 Pro – 38 годин

Любителі музики оцінять 12-міліметрові кросоверні наддинамічні котушки та захоплюючий об’ємний звук на 360°. Термін служби батареї становить 32 години на одному заряді (із зарядним футляром), що робить його ідеальним для довгих подорожей. Теоретично, термін служби батареї можна продовжити, вимкнувши шумозаглушення, але компанія нічого не сказала з цього приводу.

Blus 3 Pro виходить на вищий рівень завдяки аудіочіпу Qualcomm S3, підтримці різноманітних аудіокодеків без втрат і розкішному 38-годинному ресурсу батареї. Він також може похвалитися тією ж глибиною шумозаглушення -50 дБ і функціями штучного інтелекту, що й Blus 3, а також додатковими перевагами, такими як бездротова зарядка, водонепроникність IPX5 і режим наднизької затримки. Blus 3 Pro буде доступний у середині травня за 369 юанів ($51).

Comments

Comments are closed.