Росія атакувала Харківську, Черкаську та Донецьку області: є загиблі та поранені

Наслідки удару Росії в Черкаській області. Фото: ДСНС

Сьогодні вдень, 25 квітня, російські окупаційні війська атакували Балаклею Харківської області ракетою — поранено 10 осіб. Удар був біля залізничного вокзалу. Про це повідомили в обласній прокуратурі, інформує FREEДОМ.

Усі постраждалі під час обстрілу перебували в пасажирському поїзді: у них вибухові травми різного ступеня тяжкості.

Також пошкоджено будівлю залізничного вокзалу, електричку, залізничні колії.

Ще семеро людей дістали поранення внаслідок ракетної атаки Росії на Смілу — лише за 30 кілометрів від Черкас. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено кілька багатоповерхівок і понад 70 приватних будинків, повідомляє обласна військова адміністрація.

Окрім цього, постраждали будівлі закладів освіти та охорони здоров’я, а також приватні підприємства міста.

Унаслідок російських обстрілів Донецької області загинули п’ятеро людей, ще вісім дістали поранення. Під удар російської армії потрапили міста Красногорівка та Гірник, селища Курахівка, Очеретине та Удачне, а також село Новоолександрівка.

Читайте також: “Вибігали хто в чому: босоніж, у капцях, у халатах…”: жителі Дніпра розповіли, як пережили масований обстріл (ВІДЕО)

Як повідомлялося, у ніч на 24 квітня Росія вдарила по Харкову. За попередньою інформацією, путінська армія атакувала місто з території Бєлгородської області двома ракетами типу С-300.

Унаслідок російської атаки постраждали шестеро людей, пошкоджено багатоповерхові житлові будинки, понад 30 автомобілів, а ще кафе, магазини та офіси.

Прямий ефір