Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хотіли "віджати" житло. На Херсонщині окупанти влаштували розправу над місцевими
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіли "віджати" житло. На Херсонщині окупанти влаштували розправу над місцевими

Окупанти розстріляли сімох мешканців Херсонщини

25 квітня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

Російські загарбники розстріляли сімох мешканців окупованого села Абрикосівка, що у Херсонській області. Серед інших, окупанти вбили гауляйтера села Любов Тимчак.

Хотіли "віджати" житло. На Херсонщині окупанти влаштували розправу над місцевими

Росіяни продовжують тероризувати жителів в окупації. Фото з відкритих джерел

Як відзначає український журналіст Денис Казанський, російські пропагандисти "сором'язливо не згадують, хто ці двоє, які хотіли захопити чужу домівку та влаштували масову бійню в окупованому селі", але в інших медіа вже повідомляється, що це були російські військовослужбовці.

"Чи можуть так поводитися визволителі? Ні, так поводяться тільки нелюди, окупанти і нацисти. І потім ці мерзоти розповідають, що Буча — фейк і там російські солдати не могли такого зробити", — додав журналіст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що активізація Китаю свідчить про його бажання виступити гарантом стабільності в усьому світі, зокрема в Україні та на Близькому Сході, вважає політичний експерт Валерій Клочок. На думку політолога, підготовка Росією нового наступу, мирний саміт у Швейцарії, активізація переговорів між Китаєм і європейськими країнами та готовність Конгресу США після тривалої паузи виділити допомогу Україні можуть свідчити про наближення певного "моменту істини".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, офіцер ЗСУ Максим Жорін висловив сумніви, що ухвалений ВРУ закон про мобілізацію вирішить проблему дефіциту людей в армії. Крім того, офіцер ЗСУ відзначив, що без реформи системи рекрутингу і навчальних центрів, а також справедливого розподілу мобілізованих суттєво покращити ситуацію навряд чи вдасться. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини