Головна Новини Світ Росія Неоперабельна пухлина: російський ведучий покидає КВК
commentss НОВИНИ Всі новини

Неоперабельна пухлина: російський ведучий покидає КВК

Олександра Маслякова замінить інший російський комедійний актор.

25 квітня 2024, 23:35 comments4165
Поділіться публікацією:

Постійний телеведучий   комедійного шоу КВК в Росії Олександр Масляков залишає роботу в КВК, бо має неоперабельну пухлину в легенях.

Неоперабельна пухлина: російський ведучий покидає КВК

Олександр Масляков (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  російський телеграм-канал Mash, пухлину в Маслякова  виявили в 2022 році, коли він переніс ковід.

Як  повідомляє канал, увесь цей час за 82-річною  телезіркою спостерігають лікарі, він пройшов підтримуюче лікування. "Але зараз скарг на здоров'я стало більше", — стверджує медіа.

В ЗМІ вже розлетілась інформація, що  замінить  Маслякова-старшого  інший  ведучий — Дмитро Хрустальов.  Але, син пропутінського  телеведучого це  повідомлення спростував, він каже, що мова йде про тимчасову заміну.

Олександр Масляков старший — беззмінний ведучий російського "Клубу веселих і кмітливих", він  публічно підтримав президента  РФ і  багато років  був його довіреною особою на президентських  виборах.

Його син,  Масляков-молодший  в 2023 році  прибув в окупований Донецький регіон  і виступив перед російськими "ветеранами СВО". В переліку  міст, де  відбулись концерти, був окупований росіянами Маріуполь.

При цьому, ці два  прихильники Путіна досі не перебувають під санкціями, повідомляє  УНН.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російського клоуна госпіталізували в лікарню з інфарктом. Відомий  клоун з Росії та  запеклий  прихильник Путіна  Юрій Куклачов екстрено госпіталізований з підозрами  на інфаркт після свого концерту в російській столиці.  

Артист, що недавно говорив  про те, що росіянам треба бомбити мирні європейські та американські міста,  за інформацією медиків, переніс інфаркт і нині  знаходиться в лікарняній палаті у важкому стані. Як  каже його син Дмитро, лікарі поки не дають жодних прогнозів. Юрія Куклачева прооперували і  лишили в лікарні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини