Телебачення

Смарт-телевізор Xiaomi TV A Pro 2025 4K QLED дебютує в Європі

0

Xiaomi випустила свою останню ітерацію Smart TV A Pro для європейського ринку. Серія Xiaomi TV A Pro 2025 оснащена екраном 4K QLED і безліччю нових функцій. Модель пропонується в чотирьох розмірах, а саме: 43”, 55”, 65” і 75 дюймів. Лінійка Xiaomi TV A Pro 2025 була запущена разом із Xiaomi TV Pro, яка є дешевшою моделлю. Xiaomi також представила Xiaomi Robot Vacuum X20+ на європейському ринку.

Особливості

Нова модель Xiaomi 4K QLED працює на ОС Google TV MEMC і підтримує Dolby Atmos. Він має власну частоту оновлення дисплея 60 Гц з охопленням колірного простору DCI-P3 95%. Телевізор також має технологію згладжування руху MEMC, яку можна використовувати під час ігор або перегляду спортивних змагань. З моделлю доступно кілька додатків для потокового передавання, зокрема Netflix, YouTube і Disney+. Підтримка голосового помічника надається Google Assistant, а Chromecast або Miracast підтримуються для бездротової трансляції екрана.

Xiaomi TV A Pro постачається з вбудованими динаміками, які підтримують Dolby Audio та DTS Virtual:X із різною вихідною потужністю залежно від розміру. Найменша модель у лінійці оснащена подвійними динаміками по 8 Вт, тоді як топова модель лінійки пропонує два динаміки по 10 Вт.

Ціни та доступність

Серія Xiaomi TV A Pro 2025 тепер доступна в Іспанії, Італії, Німеччині та Франції. Він пропонується на деяких ринках разом із кількома додатковими подарунками, а саме гаджетом для розумного дому або носіним пристроєм Xiaomi Smart Band 8. Роздрібні ціни на чотири моделі становлять 299 євро (%345), 449 євро ($517), 599 євро ($690) і 799 євро ($856) відповідно. Очікується, що нова серія Xiaomi TV A Pro 2025 згодом буде доступна на інших ринках за межами Європи.

Comments

Comments are closed.