На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув відомий громадський діяч

На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув відомий громадський діяч.

На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув відомий громадський діяч. Фото: expert.in.ua

Події
26 квiтня 07:56

Вдень у четвер, 25 квітня, у ДТП загинув відомий в Одесі громадський діяч, журналіст та голова організації "Народне бюро розслідувань" Володимир Букач. Про це написала у Facebook депутат Одеської облради Таміла Афанасьєва.

Володимир Букач народився 27 грудня 1966 року. А 1988 року закінчив Одеський технологічний інститут холодної промисловості. Він очолював громадську організацію "Антикорупційний рух Півдня", був членом Радикальної партії. З 2019 року очолював ГО "Народне бюро розслідувань".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Нацполіії повідомили, що автопригода сталася сьогодні близько 15 години на трасі Одеса – Рені, в межах селища Хлібодарське.

Поліцейські попередньо встановили, що водій легковика HYUNDAI, рухаючись у бік Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажним автомобілем "ЗІЛ", що їде назустріч.

Водій легковика, на жаль, загинув на місці пригоди. Водій вантажівки також зазнав травм, медики надали чоловікові допомогу, але госпіталізація йому не знадобилася. Також його перевірили на стан алкогольного сп'яніння – він був тверезий.

На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Одеського районного управління поліції №2.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо другої статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або спричинило тяжке тілесне ушкодження.

У рамках виробництва машини помістили на арешт майданчик та призначили низку експертиз. Повні обставини події встановлюються.

  • На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув відомий громадський діяч фото
  • На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув відомий громадський діяч фото 1
  • На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув відомий громадський діяч фото 2
  • На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув відомий громадський діяч фото 3

На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув відомий громадський діяч фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах