Дніпро продовжує ремонтувати дощоприймачі

Дніпро продовжує комплексні ремонти вулиць, аби запобігти підтопленням.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на пресслужбу Дніпровської міськради. 

Нині фахівці КП «УРЕА» Дніпровської міської ради працюють на вулиці Мільмана.

Оновлюють дощоприймачі. Востаннє їх ремонтували ще під час будівництва Південного мосту. Тож вони вже вичерпали свій строк експлуатації, а вода після злив застоюється та руйнує асфальт. І ця дорога – єдине сполучення, яке з’єднує Дніпро із селищем Лоц-Камʼянка.

Дніпро продовжує ремонтувати дощоприймачі - рис. 1

«Дану ділянку розташовано у пониженому місці, і водовідведення тут трошки порушене. Через накопичення води старе асфальтне покриття просіло. З’явилися нові низькі місця, які накопичували ще більше води. А самі дощоприймальні колодязі стояли не на камерах, не мали герметичності та просаджували біля себе ґрунт. Тож ми вирішили розширити дощоприймальну систему, аби тут не було підтоплення. Ми відремонтували 4 дощоприймачі і додатково збудували ще 6. Також на вʼїзді у селище оновили дощоприймальний лоток. Ми працюємо у комплексі з дорожніми бригадами. Протягом тижня наші фахівці завершать роботи. Потім дорожні бригади оновлюватимуть покриття», — зазначив начальник дільниці з обслуговування та експлуатації дощоприймальних мереж КП «УРЕА» Дніпровської міськради Андрій Олефіренко.

Дніпро продовжує ремонтувати дощоприймачі - рис. 2

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , ,