Електроживлення

Realme запускає зарядний пристрій GaN потужністю 240 Вт із підтримкою PD і QC

0

Realme представила нове доповнення до своєї лінійки зарядних пристроїв – зарядний пристрій SUPERVOOC 240 Вт. Адаптер має багато функцій і працює з різними пристроями.

Технічні характеристики зарядного пристрою Realme SUPERVOOC 240 Вт:

Зарядний пристрій має класичний білий дизайн з елегантним форм-фактором. Він має розміри 57,82×57,94×30,39 мм і важить 173 грами. Його корпус поєднує в собі матове і глянсове покриття, розділений секцією посередині.

Для зручності користувача на передній і задній сторонах зарядного пристрою є невелика увігнута зона. Однак майте на увазі, що вхідний кінець має фіксовані стандартні штифти, тому його не можна скласти для подорожі.

Ключовою особливістю цього зарядного пристрою є використання подвійного GaN (нітриду галію). Технологія забезпечує щільність потужності 2,34 Вт/куб.см, що сприяє меншому та компактнішому розміру зарядного пристрою при збереженні його потужності. Безпека також є пріоритетом, оскільки зарядний пристрій SUPERVOOC 240 Вт отримав сертифікат TUV Rheinland Safe Fast Charge. 

Новий адаптер від Realme також відрізняється універсальністю. Він зворотно сумісний з усіма пристроями, що підтримують протокол Realme SuperVOOC, що дозволяє заряджати широкий спектр телефонів Realme, оснащених технологією SuperVOOC. 

Крім того, він підтримує різні протоколи швидкої зарядки, включаючи QC 3.0, VOOC, SuperVOOC, PD3.0 (до 65 Вт) і навіть власний Realme SVOOC 240 Вт. Загалом, зарядна гарнітура Realme SUPERVOOC 240W пропонує поєднання вражаючої швидкості зарядки, компактного дизайну та широкої сумісності з різними стандартами швидкої зарядки. 

Ціна та наявність

Ви можете придбати зарядну гарнітуру Realme SUPERVOOC 240W на JD.com, головній китайській платформі електронної комерції, за 299 юанів (приблизно $42).

Comments

Comments are closed.