Владислав Селезньов вважає, що зброя змінить ситуацію на фронті на користь ЗСУ.

Головне за день:

За словами військового експерта Владислава Селезньова, зброя, яку найближчим часом отримають Сили оборони України, значно змінить ситуацію на фронті на користь ЗСУ.

Очікується, що Україна отримає як американську військову допомогу, так і рекордний пакет від Великої Британії. Це, на думку Селезньова, вирівняє баланс сил на полі бою і допоможе українській армії ефективніше протидіяти обстрілам з боку окупантів.

Вас також зацікавить: Байден підписав закон щодо військової допомоги України: що увійде в пакет 

Експерт нагадав, що після отримання Україною ракет до “Хаймарсів” росіяни були змушені перемістити свої бази, арсенали та склади з боєприпасами на відстань понад 80 кілометрів від лінії фронту.

“Те, що він розміщував ближче, зазвичай перетворювалося на купу брухту через нашу ефективну бойову роботу”, – зазначив Селезньов.

Завдяки новим ракетам українські військові зможуть:

Ефективно вражати ворожі військові частини та бази на території окупованого Криму та Севастополя.

Знищити Керченський міст, який використовується окупантами для постачання своїх військ.

Селезньов прогнозує, що для росіян найближчим часом настануть “дуже буремні та складні часи”.

“Він буде змушений знову переформатувати свою логістику, відтягуючи свої склади, бази та арсенали чимдалі від лінії бойового зіткнення”, – підкреслив експерт.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦