RU
 

Розстріл поліцейських: викрито військового, що поміг підозрюваним

Текст: ,  26 квітня 2024, 11:38
0
4989
Розстріл поліцейських: викрито військового, що поміг підозрюваним
Фото: Офіс генпрокурора
Чоловіку повідомлено про підозру за статтею Приховування особливо тяжкого злочину

Чоловік придбав для розшукуваних осіб мобільний телефон та разом із паспортами, а також ховав їхній автомобіль.

Правоохоронці викрили військовослужбовця, що допомагав переховуватись підозрюваним у розстрілі поліцейських у Вінницькій області. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора на своєму Telegram-каналі в п'ятницю, 26 квітня.
 
Військовослужбовцю однієї з військових частин Одеської області повідомлено про підозру за статтею Приховування особливо тяжкого злочину (ч. 1 ст. 396 КК України).

"20 квітня 2024 року двоє військовослужбовців, які перебували у розшуку за підозрою у розстрілі поліцейських на Вінничині, звернулися до співслужбовця з проханням допомогти у їх переховуванні та незаконному перетині державного кордону України... Розшукувані військовослужбовці сховали своє авто в гаражі у батька підозрюваного. Також вони взяли автівку співслужбовця та вирушили до м. Подільська Одеської області, де були затримані", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваний з метою конспірації придбав для розшукуваних осіб мобільний телефон та разом із паспортами для виїзду за кордон передав їм ці речі в обумовленому місці.

Нині готується клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як відомо, в ніч проти 20 квітня на Вінниччині двоє військових вбили працівника поліції та поранили ще одного. Поліцейські зупинили для перевірки автомобіль, а військові відкрили вогонь. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький.

Розстріл поліцейських: глава МВС розповів подробиці інциденту

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: стрельбапомощьубийствовоенныерасстрелВинницкая областьвоеннослужащиеподозреваемые
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі