Розстріл поліцейських на Вінниччині: на Одещині затримали військовослужбовця, який приховував підозрюваних

Розстріл поліцейських на Вінниччині: на Одещині затримали військовослужбовця, який приховував підозрюваних.

Розстріл поліцейських на Вінниччині: на Одещині затримали військовослужбовця, який приховував підозрюваних. Фото: gp.gov.ua

Події
26 квiтня 12:02

На Одещині затримали військовослужбовця однієї з місцевих військових частин, який приховував підозрюваних у розстрілі поліцейських у Вінницькій області. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Так, 20 квітня двоє військових, які перебували у розшуку за підозрою у розстрілі поліцейських на Вінниччині, звернулися до побратима за допомогою. Останній погодився. Він пообіцяв допомогти підозрюваним переховуватися та незаконно перетнути державний кордон.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пізніше військовослужбовці сховали свій автомобіль у гаражі у батька побратима. Вони взяли його машину та вирушили до Подільська Одеської області, де їх затримали.

Правоохоронці з'ясували, що підозрюваний придбав для розшукуваних мобільний телефон, який передав разом із паспортами для виїзду за кордон. Фігуранту планують вибрати запобіжний захід.

Нагадаємо, що 21 квітня на Одещині затримали двох чоловіків, які відкрили стрілянину по поліцейських на Вінниччині вночі 20 квітня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах