Головна Новини Політика зовнішня політика У ДП «Документ» пообіцяли розблокувати видачу паспортів за кордоном. Але не всім
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДП «Документ» пообіцяли розблокувати видачу паспортів за кордоном. Але не всім

У компанії ДП «Документ» повідомили, що чоловіки, які подали заявку на виготовлення закордонних паспортів до 25 квітня, отримають свої документи. Всі решта зможуть їх отримати виключно в Україні

26 квітня 2024, 13:46
Поділіться публікацією:

У ДП "Документ" пообіцяли, що видадуть документи тим чоловікам, заявки яких були подані до 25 квітня, але після того, як будуть усунені всі технічні несправності.

У ДП «Документ» пообіцяли розблокувати видачу паспортів за кордоном. Але не всім

Закордонний паспорт

На сайті компанії вказано, що якщо чоловіки віком 18-60 років подали заявку на отримання паспортів після 25 квітня, то отримати їх вони зможуть тільки в органах ДМС на території України. В компанії відзначили, що пересилання документів до закордонних філій ДП "Документ" не здійснюватиметься.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що, починаючи з 23 квітня чоловікам призовного віку, які знаходяться за кордоном, обмежили доступ до надання консульських послуг. Окрім того, у них почали виникати проблеми із отриманням закордонних паспорті. Зокрема, конфлікт між співробітниками ДП "Документ" та чоловіками виник в Варшаві. Працівники сервісного центру припинили видачу документів, посилаючись на технічні проблеми. Разом з тим, чоловіки влаштували скандал і навіть пригрозили організувати блокаду офісу підприємства, доки їм не видадуть документи. При цьому вони відзначали, що, мовляв губити їм уже немає чого.

При цьому ряд експертів заявили, що насправді розпорядження МЗС спрямоване на те, щоб повернути українських чоловіків в Україну, щоб вони могли поповнити лави ЗСУ. Втім, кажуть вони, чоловіки, які витратили немалі кошти, щоб втекти, навряд почнуть повертатися.

Разом з тим, в Офісі президента заявили, що рішення МЗС є абсолютно виправданим. Там кажуть, що Україна перебуває у жорстокій війні, де іде боротьба за її виживання, тому є всі підстави робити ті кроки, які зможуть допомогти вижити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини