1000 км запасу ходу: Great Wall презентував дизельний пікап за 17 000 доларів

0
458
Great Wall Cannon
-->

Компанія Great Wall Motor представила на Пекінському автосалоні новий пікап Cannon з довічною гарантією на двигун та трансмісію. Але є нюанс.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Нагадаємо, повнорозмірний пікап Great Wall Cannon випускається з 2021 року. Нова дизельна версія позашляховика оснащена 2,4-літровим дизельним двигуном максимальною потужністю 184 к.с. і піковим крутним моментом 480 Нм. В парі з агрегатом працює 9-ступенева автоматична коробка передач.

Great Wall Cannon

Витрата пального у комбінованому циклі становить 7,9 л/100 км. А завдяки паливному баку об’ємом 78 літрів, запас ходу пікапа без дозаправлення сягає 1000 кілометрів.

Great Wall Cannon

Салон оснащено 7-дюймовою панеллю приладів та сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи діагоналлю 12,3 дюйма, бездротовим зарядним пристроєм для гаджетів та системою кругового огляду на 360 градусів. Є також повністю автоматична система та фаркоп для буксирування.

Great Wall Cannon

Ціна нового дизельного Great Wall Cannon у Китаї становить від 17360 до 20550 доларів залежно від комплектації. Автовиробник також надає довічну гарантію на двигун та трансмісію. Але тільки першому власнику 🙂

Дешевше Sandero Stepway: стартували продажі нового паркетника Citroen

За ціною Дастера: дебютував рамний позашляховик на базі пікапа Great Wall

Від $22 000: Honda представила дешеві електрокросовери

Додати коментар