Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, як зміняться відносини Росії з Європою після війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, як зміняться відносини Росії з Європою після війни в Україні

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Росії після війни в Україні доведеться вибудовувати стосунки з Європою. При цьому він наголосив, що ці відносини не будуть такими, як раніше

26 квітня 2024, 14:40
Поділіться публікацією:

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що після завершення війни в Україні Росії доведеться наново вибудовувати відносини з Європою. При цьому він наголосив, що ці відносини базуватимуться на новій основі.

У Кремлі розповіли, як зміняться відносини Росії з Європою після війни в Україні

Дмитро Пєсков

"Так чи інакше, відносини доведеться вибудовувати. "Спеціальна військова операція" рано чи пізно завершиться успіхом для нас, і Росії як країні, яка нікому з Європи не становить загрози, і розраховує, що і в Європі ніхто не становить загрози для Російської Федерації, все одно доведеться домовлятися про те, як ми житимемо"
, — заявив Пєсков.

Водночас він додав, що домовленості стосуватимуться нових модальностей стосунків.

"Відносини, як раніше, побудувати вже не вийде, і ніхто цього не захоче, в першу чергу, ми. Ми отримали великий досвід ставлення до нас європейців, і цей досвід ми завжди враховуватимемо при вибудовуванні відносин",
— заявив речник кремлівського диктатора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше Дмитро Пєсков заявив , що наразі немає жодних передумов для початку мирних переговорів щодо припинення війни в Україні. Саме тому, за його словами, "спеціальна військова операція" продовжуватиметься й надалі.

При цьому відомо, що в РФ вже заявили, що не виконуватимуть жодних резолюцій, які ухвалять на Глобальному саміті світу в Швейцарії, оскільки на ці переговори не звуть Москву. Також у Росії заявили, що вони категорично не підтримують "формулу миру" президента Володимира Зеленського, оскільки вона складається лише з одних ультиматумів і не передбачає жодних компромісів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаил

26 квітня 2024, 14:31

Это не лечится - только операбельное решение !!


Новини