В Одесі знайшли цех із підробки "брендового" одягу: де продавали речі

Фігуранти підробляли торгові марки понад 10 відомих брендів одягу.
В Одесі знайшли цех із підробки "брендового" одягу: де продавали речі
В Одесі знайшли цех із підробки "брендового" одягу / esbu.gov.ua

Правоохоронці викрили незаконне виробництво одягу під виглядом відомих світових брендів. Цех знаходився в промисловому районі Одеси. Про це повідомила пресслужба Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Фігуранти підробляли торгові марки понад 10 відомих брендів одягу, що завдало правовласникам матеріальної шкоди в особливо великих розмірах.

"Слідством встановлено, що іноземець організував на території України цех із незаконного виготовлення одягу, де наносили на пошитий одяг відомі найменування та логотипи світових брендів без відповідних дозвільних документів від правовласників", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що товар продавали в роздріб та оптовими партіями в інтернеті та на ринках по всій території України.

Під час обшуків співробітники БЕБ вилучили промислове обладнання для виробництва одягу та нанесення логотипів, зокрема, лінію для нанесення кольорових логотипів через кліше, сушарку та термопрес для перенесення логотипів, промисловий ніж для тканини, швейний верстат із монітором управління.

Також вилучили одяг із логотипами торгових марок всесвітньо відомих брендів, тканину в рулонах, нитки, термобірки для одягу з фурнітурою, листи зі зразками логотипів, рамки-кліше для верстатів, лекала для одягу, документи, чорнові записи тощо. 

Читайте також:

Орієнтовна вартість вилученої продукції та обладнання, що використовувалося в незаконній діяльності, становить майже 1,8 млн грн.  

Раніше ми писали, що на Одещині вилучили понад 100 тис. пар кросівок, що продавалися під виглядом відомих брендів спортивних товарів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK