Україна продовжує перебувати у критичному становищі, але з виділенням американської та британської допомоги ситуація почне змінюватись і складні часи настануть для окупантів. Впевненість у цьому висловив військовий експерт Владислав Селезньов.

В інтерв’ю виданню «Обозреватель» фахівець звернув увагу на важливий нюанс – у рамках нового пакету Київ отримає далекобійні балістичні ракети ATACMS, а також велику партію крилатих ракет Storm Shadow від Великобританії.

За словами Селезньова, коли ЗСУ отримали HIMARS, ворогові довелося повністю перебудувати свою логістику та відсунути склади та бази на 80 кілометрів від фронту. Те саме станеться і тепер.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Для ворога в найближчій перспективі наступають дуже темні і складні часи, тому що він буде змушений знову-таки переформатувати свою логістику”, – вважає аналітик.

Популярне: