Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня

Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня (GlavPost)

У суботу вдень, 27 квітня, в Україні буде тепло. Втім, вночі в деяких регіонах будуть заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.Вночі на сході та в центрі, а також у Чернігівській, Сумській та Запорізькій областях будуть дощі, а місцями - грози. Вдень в Україні без опадів. Швидкість вітру - 5-10 м/с.Вночі температура у південно-східній частині становитиме 11-16°, а вдень - 21 26° тепла. На решті території України вночі стовпчики термометрів покажуть +5-10°. Прохолоднішою західних, Житомирській та Вінницькій областях - 1-6° тепла. Вдень в Україні повітря прогріється до 15-20° тепла.


РЕКЛАМА

Попередження про заморозкиСиноптики попереджають про небезпечні та стихійні метеорологічні явища в Україні. У низці областей оголошено І рівень небезпеки, жовтий."Вночі 27 квітня у західних, Житомирській та Вінницькій областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°", - йдеться у повідомленні.

Погода в Києві У столиці та в області - мінлива хмарність. Вночі на Київщині місцями прогнозують невеликий короткочасний дощ. Вдень опадів не буде. Швидкість північно-західного вітру - 5-10 м/с.В Київській області температура повітря – 5-10° тепла, вдень – +15-20°. В Києві вночі температура становитиме 6-8° тепла, вдень +16-18°.Як повідомлялося, синоптикиня Наталія Діденко розповіла, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень. Читайте також: Що подарувати на День матері 2024 року: найкращі ідеї Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними – 27-28 квітня Яке завтра, 27 квітня, свято – все про цей день, яке церковне свято, що не можна робитиПідписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

РЕКЛАМА