Однією з найважливіших новин навколо нового пакету допомоги США у розмірі 61 мільярда доларів стало рішення про надання Києву далекобійних балістичних ракет ATACMS.

Такий крок Вашингтона є тривожним дзвіночком для РФ, адже, як стало відомо після нещодавньої атаки на окупований Джанкой, впоратися з цим типом озброєння не можуть навіть передові російські системи ППО.

На цьому тлі Москві залишилося вдатися до своєї єдиної зброї, що залишилася, — залякування Заходу ядерною війною. Для цього з запорошеної комори навіть витягли Олександра Лукашенка, якому наказали зробити загрозливу заяву.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Якщо ситуація складеться загрозливо – насамперед чого вони хочуть для внутрішньої ситуації в Росії, Росія застосує весь арсенал, яким вона володіє. Це буде апокаліпсис», – заявив самопроголошений президент РБ.

Популярне: