Головна Новини Світ Росія Ядерна зброя НАТО наближається до РФ. В МЗС Росії вибухнули черговими погрозами
commentss НОВИНИ Всі новини

Ядерна зброя НАТО наближається до РФ. В МЗС Росії вибухнули черговими погрозами

У МЗС Росії чергова істерика із приводу можливого розміщення ядерної зброї в Польщі. Як заявив Сергій Рябков, ядерна зброя НАТО наближається до кордонів Росії, і вона цього не потерпить

26 квітня 2024, 15:53
Поділіться публікацією:

У міністерстві закордонних справ країни-агресора ніяк не можуть заспокоїтися із приводу того, що в Польщі можу бути розміщена американська ядерна зброя. Як заявив заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков, РФ неодмінно відреагує на таку загрозу.

Ядерна зброя НАТО наближається до РФ. В МЗС Росії вибухнули черговими погрозами

Сергій Рябков

Російський дипломат заявив, що західні політики, буцімто, повинні зрозуміти, що розміщення ядерної зброї у Польщі не додадуть безпеки цій країні.

"Відповідні об'єкти точно стануть ціллю. І в нашому військовому плануванні вони будуть на передньому плані",
— озвучив чергові погрози дипломат країни-агресора.

За його словами, розширення ядерної місії НАТО несе дестабілізуючий та загрозливий характер. При цьому він підкреслив, що таке наближення ядерної зброї до кордонів із Росією також посилює загрозу і для Москви.

При цьому Рябков додав, що дискусії із приводу розміщення ядерної зброї на території Польщі продовжуються і Кремль їх ретельно відстежує.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що президент Польщі Анджей Дуда не виключив, що на території його країни може бути розміщена американська ядерна зброя для захисту кордонів НАТО. Втім, таку заяву не зовсім зрозуміли в уряді Польщі. Зокрема Дональд Туск відзначив, що хотів би дізнатися від Дуди більше деталей із цього приводу, оскільки такий крок є, дійсно, серйозним і стосуватиметься кожного мешканця країни.

При цьому в Кремлі буквально одразу відреагували на заяву Дуди. Наприклад, речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що РФ обов’язково відреагує на такі дії, а місця базування ядерної зброї стануть для РФ "законною ціллю".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини