БЕБ в Одесі розкрило нелегальний цех з виготовлення "брендового" одягу

"Брендові" речі продавали через інтернет по всій території України

У промисловому районі Одеси детективи Бюро економічної безпеки України розкрили цех, де виготовляли підробний одяг під відомі світові бренди. Фігуранти зазирали на популярні торгові марки, завдаючи їм величезні фінансові втрати. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

За даними слідства, група осіб, очолювана іноземцем, організувала цех на території України для виготовлення підробленого одягу, на який наносилися відомі логотипи світових брендів без необхідних дозволів від власників.

Спеціалісти виявили, що цей цех був організований іноземцем на території України. Там виготовляли одяг та наносили на нього відомі назви та логотипи брендів без дозволу від правовласників.

Отриманий товар продавали як в роздріб, так і оптом через Інтернет та на ринках по всій країні.

Під час обшуків вилучено обладнання для виробництва одягу та нанесення логотипів, а також велику кількість одягу з підробленими логотипами всесвітньо відомих брендів. Орієнтовна вартість вилученого майна та продукції становить понад 1,8 млн грн.

Наразі проводяться подальші слідчі дії з метою встановлення всіх причетних осіб до цього злочину.

Нагадаємо, Територіальне управління Бюро економічної безпеки України в Одеській області завершило розслідування справи щодо трьох одеситів, які організовували підпільне виробництво горілки. Під час обшуків було вилучено “товару” на мільйон гривень. 

Крім того, правоохоронці на Одещині розкрили злочинну схему, пов'язану із фальсифікацією пального та його незаконною торгівлею через мережу модульних мініавтозаправних станцій. Після проведення спільної операції, детективи слідчого управління ГУНП в Одеській області разом із СБУ викрили злочинну діяльність групи, яка відбувалася з серпня по грудень 2023 року. Крім того, Бюро економічної безпеки



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися