Смертельна ДТП на трасі Одеса – Рені: поліція розкрила деталі аварії

На Одещині легковий автомобіль зіткнувся із вантажівкою

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

На жаль, водій легкового автомобіля загинув на місці події. Водія вантажівки також травмувало, проте йому вдалося уникнути госпіталізації. Медичні тести підтвердили, що він був тверезий.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Відомості про інцидент внесено до реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу.

Транспортні засоби, що брали участь у ДТП, піддані арешту для проведення експертизи. Розслідування продовжується, а поліція закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та бути обережними на дорозі.

ДТП на Одещині 

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 

У Білгороді-Дністровському водій "BMW", рухаючись дорогою поблизу Дністровського лиману, в районі гаражного кооперативу скоїв наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Маленького пацієнта доставили до лікарні з численними саднами, забоями голови та переломом ноги.

14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги.

11 квітня, близько 11 години, в селищі Доброслав сталася аварія, в якій травмувався водій мопеда. За попередніми даними слідства, 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом з парковки на головну дорогу, не надав перевагу водію мопеда, який мав право руху, що призвело до їх зіткнення. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися