Головна Новини Суспільство неймовірно Спортсмен встановив новий світовий рекорд: 26 тисяч присідань за добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Спортсмен встановив новий світовий рекорд: 26 тисяч присідань за добу

Тоні Піраїно (США) увійшов до історії, встановивши новий світовий рекорд за кількістю присідань

26 квітня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

Тоні Піраїно, мешканець Декейтера, штат Іллінойс, встановив новий світовий рекорд за кількістю присідань за добу. Піраїно сміливо ставив собі завдання виконати неймовірне — 26 000 присідань за 24 години. Це було не лише подолання особистих обмежень, а й перевершити світовий рекорд на 1100 присідань, встановлений Джо Ревердесом у 2020 році.

Спортсмен встановив новий світовий рекорд: 26 тисяч присідань за добу

Чоловік зробив понад 26 000 присідань за 24 години

Щоб забезпечити собі витривалість та енергію для досягнення цієї великої мети, Піраїно дотримувався суворої стратегії. Він робив 30-секундні перерви через кожні 22 присідання, додатково приділяючи увагу тривалим перервам протягом дня. Важливою частиною підготовки було також вживання енергетичних напоїв і закусок, збагачених вуглеводами.

Незважаючи на фізичну та моральну напругу, Піраїно продовжував рухатися вперед. Він визнав, що відчував втому на півдорозі до своєї мети, але його рішучість подолати труднощі дозволила йому перевершити власні очікування. До п'ятої години ранку, не тільки було побито попередній рекорд у 25 000 присідань, а й встановлено новий — 26 100 присідань.


В інтерв'ю місцевим журналістам Піраїно зазначив, що його надихнув попередній світовий рекордсмен Девід Хоггінс, який у 2013 році встановив рекорд, виконавши 4030 підтягувань за 17 годин 45 хвилин.

Більше того, спроба Піраїно встановити рекорд не лише увійшла до історії спорту, але й зібрала гроші для благодійної установи Центру Horizon округу Меріон у Декейтері. Цей центр надає житло, можливості працевлаштування та інші ресурси для дорослих із відхиленнями у розвитку.

Хоча рекорд Тоні Піраїно ще має бути офіційно підтверджений Книгою рекордів Гіннесса, спортсмен з Іллінойсу впевнений, що його спроба буде сертифікована, увічнивши його ім'я в історії спорту.

Нагадаємо, що на офіційному сайті Книги рекордів Гіннеса з'явилося ім'я Алії Насирової, уродженки України, яка зараз мешкає у Словаччині. Алія стала рекордсменкою за найдовше волосся серед живих жінок, їх довжина становить вражаючі 257,33 см.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини