close-btn

Роберт Кійосакі розповів про поточний стан економіки США

Роберт Кійосакі, відомий інвестор у біткоїни та автор книги про управління фінансами «Багатий тато, бідний тато», поділився своїм поглядом на поточний стан економіки США. Хоча справи виглядають не надто добре, надія все ж є, натякнув він

Роберт Кійосакі розповів про поточний стан економіки США

Фото: facebook.com/RobertKiyosaki, freepik.com

Відомий фінансовий експерт Кійосакі написав на X, що, на його думку, економіка США зараз у стані депресії. Потім він дав визначення депресії — «економіка, з повільним зростанням». Це означає, що економіка США може й продовжує зростати, хоча й нижче за свій справжній потенціал.

Кійосакі нагадав своїм читачам у X/Twitter, що в останньому кварталі минулого року економіка зросла на 3,4%. У першому кварталі цього року вона зросла лише на 1,6%.

На м’яку посадку для економіки США очікувати не варто, вважає Кійосакі. Але він, схоже, зберігає оптимізм, оскільки економіка продовжує зростати, попри все. Роберт також закликав своїх читачів не вірити фейковим новинам. Крім того, згідно з його попередніми твітами, фінансовий експерт зробив і продовжує робити головну фінансову ставку на найбільшу у світі криптовалюту — Біткоїн.

Криптоспільнота відреагувала на заяву Кійосакі

На твіт Кійосакі у коментарях відреагували члени різних криптоспільнот. Один з них, обліковий запис на тему XRP, запропонував змінити визначення депресії відповідно до того, що говорить Кійосакі у своєму твіті. Деякі почали критикувати автора, але більшість залишили позитивні коментарі, вихваляючи Біткоън і подякувавши Кійосакі за його твіти, які вони вважають корисними та надихаючими.

Біткоїн до $100 000 цього року — Кійосакі

Раніше цього року Кійосакі заявив, що до вересня BTC злетить до $100 000, але потім змінив свій прогноз ціни Біткоїна. За його словами, одним з основних чинників цього стане халвінг, який стався в мережі флагмана 19-20 квітня (залежно від часового поясу).

Вам може бути це цікаво:

google news