close-btn

Головний бичачий сигнал для криптовалютних та фондових ринків наступного тижня

Співзасновник BitMEX Артур Хейс прогнозує, що відновлення акцій, ринку криптовалют та Біткоїна наступного тижня буде спровоковано Міністерством фінансів США на тлі підвищення ліквідності TGA

Головний бичачий сигнал для криптовалютних та фондових ринків наступного тижня

Фото: motionarray.com, freepik.com

Співзасновник BitMEX Артур Хейс розповів про важливий бичачий сигнал для криптовалютного та фондового ринків. Оскільки макрофактори були основними причинами падіння настроїв на крипторинку останнім часом, Хейс повідомив, що податкові надходження від громадян США додали $200 млрд на загальний скарбничий рахунок (TGA) Міністерства фінансів США, і подальші кроки регулятора можуть сприяти відновленню ринків.

Артур Хейс прогнозує повторне прискорення бичачого ринку криптовалют

Загальний скарбничий рахунок (TGA) поповнився на $941 млрд, оскільки податкові платежі США додали $200 млрд до TGA. Тож, на думку Хейса, оголошення про відшкодування коштів у другому кварталі 2024 року буде опубліковано наступного тижня. Міністр фінансів Джанет Йеллен спровокує ралі в акціях і на криптовалютних ринках, якщо буде розглянуто будь-який із трьох наведених нижче варіантів:

  • Припиниться випуск казначейських зобов’язань, знизивши TGA до нуля, що означатиме вливання ліквідності на $1 трлн.
  • Зміщується більше запозичень на казначейські векселі, щоб вилучити гроші з RRP, що становить вливання ліквідності на $400 млрд.
  • Комбінація 1 і 2 варіантів, що становитиме вливання ліквідності на $1,4 трлн. Міністерство фінансів може зупинити довгострокові облігації та випуск векселів, одночасно знижуючи TGA та RRP.

«Якщо трапиться будь-який із цих трьох варіантів, очікуйте зростання акцій і, що найголовніше, повторного прискорення бичачого ринку криптовалют», — сказав Артур Хейз.

Підвищення ліквідності в наступні найближчі тижні буде позитивним для ризикових активів. Очікується, що фондові ринки та криптовалютні ринки спостерігатимуть значне зростання, особливо через те, що розпочнеться ралі після хавлінгу. Детальніше про параболічний висхідний тренд (Parabolic Uptrend) Біткоїна читайте в нашому матеріалі “5 етапів халвінга Біткоїна”.

Ви могли пропустити:

google news