Головна Новини Світ Росія Стало відомо, чому Путін боїться звільняти Шойгу навіть попри провали на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому Путін боїться звільняти Шойгу навіть попри провали на фронті

Російський диктатор Володимир Путін мав би звільнити свого міністра оборони Сергія Шойгу ще в 2022 році, відзначив в ефірі 24 каналу російський політолог Аббас Галлямов. Проте, не зробив цього, щоб не втратити авторитет в очах росіян

26 квітня 2024, 20:25 comments2741
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому в Росії був заарештований заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого звинувачують в корупції. При цьому, експерти відзначають, що він був дуже близьким до самого Шойгу. Тому, логічно було припустити, що наступним "на вихід" має стати сам міністр оборони країни-агресора.

Стало відомо, чому Путін боїться звільняти Шойгу навіть попри провали на фронті

Сергій Шойгу

Проте, як вважає Аббас Галлямов, наразі Шойгу нічого не загрожує. За його словами, він мав би бути звільнений ще в 2022 році, після провалу повномасштабного вторгнення в Україну, коли не вдалося взяти Київ "за три дні". Проте, додав експерт, російський диктатор Володимир Путін не робить цього, щоб переконати простих росіян в тому, що все "і далі йде за планом". Якщо б Шойгу звільнили, припускає Галлямов, росіяни б могли задуматися, що все, що їм розповідають в Кремля не зовсім відповідає дійсності.

Окрім того, додав експерт, немає гарантій того, що на місце Шойгу у разі його звільнення, прийде хтось кращий і більш компетентний.

Втім, російський політолог додав, що Шойгу зараз знаходиться у такому положенні, коли на нього можна повісити будь-який провал, після чого відправити у відставку без покарання.

Галлямов додав, що насправді російський диктатор може змінювати міністрів хоч кожних пів року, але не робить цього з однієї причини. За словами експерта, диктатор не хоче, щоб його образ "сили та контролю" був якимось чином порушений.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії заарештували заступника міністра оборони країни-агресора Тимура Іванова. На думку українських експертів, це може свідчити про те, що в Кремлі перемогли "агресивні яструби", які виступають за те, щоб і далі вести криваву війну проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини