Головна Новини Світ Росія Пропагандистка Скабєєва накинулася зі звинуваченнями на Трампа. Що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропагандистка Скабєєва накинулася зі звинуваченнями на Трампа. Що сталося

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва накинулася із критикою на кандидата в президенти США Дональда Трампа, оскільки він допустив до того, що в Конгресі підтримали пакет допомоги Україні на суму в 61 млрд доларів

26 квітня 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва в ефірі своєї програми накинулася зі звинуваченнями на Дональда Трампа. Її обурення викликало те, що він нічого не зробив для того, щоб заблокувати виділення допомоги Україні у розмірі 61 млрд доларів.

Пропагандистка Скабєєва накинулася зі звинуваченнями на Трампа. Що сталося

Ольга Скабєєва

Скабєєва звинуватила Трампа в тому, що він думає лише про президентські вибори, на яких орієнтується на електорат. З цієї заяви виходить, що прості американці підтримують виділення допомоги Україні і республіканець, щоб завоювати їх довіру вирішив підтримати Україну.

Тобто, на думку Скабєєвої, Трамп просто "здувся" та "перевзувся". Вона додала, що у день, коли в Конгресі голосували за законопроект про допомогу Україні, він вирішив просто "спокійно відсидітися" і навіть не подумав "втрутитися" в процес голосування.

"У день голосування сховався у тихому місці Мар-а-Лаго і не чинив тиску на республіканців. Не сказавши проти допомоги Україні взагалі жодного слова. Тобто Дональд виходить здувся",
- проістерила російська пропагандистка.

При цьому вона додала, що все ж для американців країна-терорист Росія все ж є головним ворогом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що кандидат в президенти Дональд Трамп змінив думку та підтримав Україну. Він заявив навіть, що стійкість нашої країни важлива не тільки для Європи, а і для Сполучених Штатів. При цьому він все ж звинуватив Європу в тому, що вона буцімто недостатньо допомагає Києву, і Штати роблять для нього більше. Саме тому він закликав Європу "ворушитися" в цьому питанні.

Втім, експерти вважають, шо Трамп все ж є не щирим у своїм підтримці. Вони переконані, що республіканець підтримав Україну в меркантильних інтересів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини