Головна Новини Світ Росія У РФ розширять коло силовиків, яким можна стріляти в людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розширять коло силовиків, яким можна стріляти в людей

До Держдуми РФ внесли закон про право судових приставів стріляти в росіян

26 квітня 2024, 21:25
Поділіться публікацією:

У Росії судовим приставам дозволять стріляти у людей. Як повідомляє видання The Moscow Times, відповідний проєкт закону вже внесли на розгляд Держдуми.

У РФ розширять коло силовиків, яким можна стріляти в людей

У Росії посилюють тоталітарні порядки. Фото з відкритих джерел

Окрім вогнепальної зброї, документ передбачає право російських приставів застосовувати інші спеціальні засоби і фізичну силу.

Згідно з текстом законопроєкту, у РФ судовим приставам доведеться проходити спеціальну підготовку та не рідше ніж раз на рік перевірку на придатність до перерахованих дій.

Зазначається, що у випадку застосування зброї та інших засобів пристави будуть зобов'язані надати постраждалим особам медичну допомогу. При цьому від них вимагається надавати меддопомогу у максимально короткий термін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США вперше за 40 років розпочнуть виробництво нової ядерної боєголовки W93 для міжконтинентальних балістичних ракет на стратегічних підводних човнах. Розроблення боєголовок, яке є частиною програми модернізації ядерного арсеналу США, здійснюється з травня 2022 року в Лос-Аламоській національній лабораторії міністерства енергетики. Розробка не передбачає ядерних випробувань, оскільки в основі W93 лежать уже наявні технології.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, щоб розпочати потужний контрнаступ, Україні знадобиться час до 2026 або 2027 року, пише The Economist із посиланням на джерела. Великий військовий прорив ЗСУ може статися через кілька років лише за умови, якщо буде збережена і посилена широкомасштабна підтримка Заходу. Однак, відзначає видання, такої впевненості немає з огляду на нестабільність американської політики. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини