Вода після варіння яєць завжди вирушає прямо в раковину, але це велика помилка, оскільки існує не менше трьох способів її корисного застосування.

Вся річ у тому, що яєчна шкаралупа містить у своєму складі велику кількість вітамінів та мінералів. При варінні вони проникають у воду, тому така рідина може бути корисною.

По-перше, вода після яєць нерідко використовується кухарями для додавання до супів. Вважається, що це надає страві щільнішого смаку.

По-друге, “яєчна вода” – це ідеальна основа для желе або варення. Такий інгредієнт робить солодкі десерти ароматними та насиченими.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

По-третє, таку рідину можна використовувати для поливу кімнатних рослин як добриво.

Популярне: