Головна Новини Світ США США оголосили новий пакет допомоги на $6 млрд: що отримає Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

США оголосили новий пакет допомоги на $6 млрд: що отримає Україна

Серед іншого озброєння Україна отримає снаряди для систем Patriot

26 квітня 2024, 21:57
Поділіться публікацією:

Міністр оборони США Ллойд Остін оголосив про виділення Україні нового пакету військової допомоги на суму $6 млрд.

США оголосили новий пакет допомоги на $6 млрд: що отримає Україна

США виділили Україні чергову допомогу. Фото з відкритих джерел

"Я радий оголосити про виділення $6 млрд у межах ініціативи допомоги Україні. Пакет допомоги включатиме критично важливі засоби перехоплення для систем NASAMS і Patriot, більше безпілотників та іншого обладнання, велику кількість артилерійських боєприпасів і ракет "земля-повітря". Також Україна отримає далекобійні системи ATCAMS", — розповів глава Пентагону.

За словами Ллойда Остіна, виділені кошти дозволять Штатам закуповувати зброю для української армії в американських виробників.

Глава Пентагону зауважив, що затверджений новий пакет військової підтримки України є найбільшим з початку війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри допомогу США, офіційний Київ має працювати над створенням коаліції європейських держав з постійної підтримки України, вважає політолог Андрій Городницький. Крім того, додав політолог, потрібно нарешті вибратися з корупції та справедливо розподіляти українські багатства.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники розширили плацдарм в районі Очеретине, для стабілізації ситуації ЗСУ необхідно ввести нові підрозділи, пише колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер Микола Мельник. На думку офіцера ЗСУ, єдиний вихід — введення нових підрозділів або термінове прикомандирування ТРО, що дозволить частково вирівняти ситуацію та в разі необхідності зробити відступ українських підрозділів, які боронять Бердичі, більш безпечним і прогнозованим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини