Головна Новини Світ Туреччина Ердоган передумав зустрічатися з Путіним: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган передумав зустрічатися з Путіним: яка причина

Путін не поїде до Туреччини

26 квітня 2024, 22:11
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган збирається на початку травня здійснити офіційний візит до США замість зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним, який мав приїхати в Анкару.

Ердоган передумав зустрічатися з Путіним: яка причина

Ердоган не буде зустрічатись з Путіним. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що наразі тривають переговори, хто візьме участь у зустрічі лідерів США і Туреччини, як довго два лідери будуть зустрічатися тет-а-тет та де стоятиме преса.

Як відомо, спочатку Ердоган очікував приїзду Путіна до Туреччини 12 лютого. Візит мав стати для російського президента першою поїздкою в країну НАТО від початку війни в Україні, однак його перенесли на пізніший термін. Згодом ЗМІ писали, що запланований на лютий візит Путіна перенесли, попередньо, на кінець квітня — початок травня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США вперше за 40 років розпочнуть виробництво нової ядерної боєголовки W93 для міжконтинентальних балістичних ракет на стратегічних підводних човнах. Розроблення боєголовок, яке є частиною програми модернізації ядерного арсеналу США, здійснюється з травня 2022 року в Лос-Аламоській національній лабораторії міністерства енергетики. Розробка не передбачає ядерних випробувань, оскільки в основі W93 лежать уже наявні технології.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, щоб розпочати потужний контрнаступ, Україні знадобиться час до 2026 або 2027 року, пише The Economist із посиланням на джерела. Великий військовий прорив ЗСУ може статися через кілька років лише за умови, якщо буде збережена і посилена широкомасштабна підтримка Заходу. Однак, відзначає видання, такої впевненості немає з огляду на нестабільність американської політики. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини