Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Халява" закінчилася. Окупантам більше не роздають безплатне житло
commentss НОВИНИ Всі новини

"Халява" закінчилася. Окупантам більше не роздають безплатне житло

Тепер загарбники можуть лише придбати чуже майно

26 квітня 2024, 23:07
Поділіться публікацією:

Відібрані у громадян України квартири на тимчасово окупованих територіях тепер не роздають, а продають російським загарбникам.

"Халява" закінчилася. Окупантам більше не роздають безплатне житло

В окупації закінчилося безплатне житло. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, відібране в українців житло окупаційна влада продаватиме за пільговими кредитними ставками. Відповідне розпорядження видали у Кремлі. Учасники загарбницької війни проти України можуть тепер придбати нерухомість на вторинному ринку за ставкою 2%.

У Центрі спротиву зазначили, що в такий спосіб окупаційна влада "латає діри" у своєму бюджеті, а заодно наживається на продажі майна українців.

Як відомо, нещодавно так звана народна рада "ЛНР" ухвалила закон, який регулює передачу у "держвласність" квартири, які сподобалися окупантам. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США вперше за 40 років розпочнуть виробництво нової ядерної боєголовки W93 для міжконтинентальних балістичних ракет на стратегічних підводних човнах. Розроблення боєголовок, яке є частиною програми модернізації ядерного арсеналу США, здійснюється з травня 2022 року в Лос-Аламоській національній лабораторії міністерства енергетики. Розробка не передбачає ядерних випробувань, оскільки в основі W93 лежать уже наявні технології.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, щоб розпочати потужний контрнаступ, Україні знадобиться час до 2026 або 2027 року, пише The Economist із посиланням на джерела. Великий військовий прорив ЗСУ може статися через кілька років лише за умови, якщо буде збережена і посилена широкомасштабна підтримка Заходу. Однак, відзначає видання, такої впевненості немає з огляду на нестабільність американської політики. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини