Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді в РФ нескінченні ресурси: у ЗСУ назвали реальний потенціал окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді в РФ нескінченні ресурси: у ЗСУ назвали реальний потенціал окупантів

Росія намагається переконати українців у тому, що володіє нескінченими ресурсами

26 квітня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

Російські загарбники докладають дуже багато зусиль, щоби переконати українців у нескінченності власних ресурсів та толерантності до своїх втрат, зазначив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Чи справді в РФ нескінченні ресурси: у ЗСУ назвали реальний потенціал окупантів

РФ насправді чутлива до втрат. Фото з відкритих джерел

"Ресурсів у росіян справді дуже багато, зокрема людських. Через це та через рівень морального розвитку і убогу ментальність росіяни не бережуть своїх бійців. Але це не означає, що ворог непереможний та взагалі не відчуває втрат. Втрати для них також відчутні. І чим далі, тим більше відчутні", — наголосив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ висловив впевненість що Україна може перемогти РФ за рахунок характеру українців, мобілізації всього суспільства та згуртованості навколо єдиної мети.

"Якщо ми ще й створимо власний ВПК та будемо мати власні ресурси для ведення бою — перемога України цілком реальна", — додав військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри допомогу США, офіційний Київ має працювати над створенням коаліції європейських держав з постійної підтримки України, вважає політолог Андрій Городницький. Крім того, додав політолог, потрібно нарешті вибратися з корупції та справедливо розподіляти українські багатства.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники розширили плацдарм в районі Очеретине, для стабілізації ситуації ЗСУ необхідно ввести нові підрозділи, пише колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер Микола Мельник. На думку офіцера ЗСУ, єдиний вихід — введення нових підрозділів або термінове прикомандирування ТРО, що дозволить частково вирівняти ситуацію та в разі необхідності зробити відступ українських підрозділів, які боронять Бердичі, більш безпечним і прогнозованим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини