Мобільна техніка

Відео Google Pixel 8a розкриває його функції ШІ

0

Google Pixel 8a став предметом безлічі витоків інформації та чуток, які нічого не залишали на волю уяви. Здається, це все ще не зупиняється, оскільки можливості штучного інтелекту смартфона тепер спливли в офіційному промо-відео, яке просочилося. Ним поділився надійний інформатор Стів Хеммерстоффер (він же Onleaks). Очікується, що майбутня пропозиція дебютує на щорічній конференції розробників I/O 14 травня цього року.  

Промо-відео Google Pixel 8a розкриває можливості ШІ

Офіційне промо-ролик, що злився, показує всі функції, які будуть присутні в Google Pixel 8a. По-перше, він матиме функцію «Найкращий знімок», яка покращить групові фотографії. Після натискання кількох зображень це дозволить користувачам вибрати найкраще обличчя та усунути будь-які незграбні вирази. 

Pixel 8a постачатиметься з функцією Circle to Search, яка не потребує представлення. Він був анонсований раніше в січні цього року для серії Galaxy S24, а пізніше з’явився на серіях Pixel 8 і 7. Ця функція дозволяє користувачам шукати елементи/предмети, просто обводячи їх. 

Відповідно до промо-відео, Pixel 8a матиме функцію Live Translate, яка перекладатиме голосові дзвінки та інше в реальному часі. Смартфон отримає ще одну пов’язану з камерою функцію під назвою «Audio Magic Eraser». Це видалить усі непотрібні фонові шуми з відео. Витік також підтверджує варіанти чорного та синього кольорів пристрою. 

Недавній витік інформації показав, що Pixel 8a буде коштувати на 18 відсотків дорожче, ніж його попередник, починаючи з 708,99 канадських доларів за базовий варіант на 128 ГБ, тоді як вищий рівень 256 ГБ коштуватиме 792,99 канадських доларів.

Comments

Comments are closed.