Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія використовує "танки-черепахи": наскільки вони ефективні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія використовує "танки-черепахи": наскільки вони ефективні

Перероблені російські танки дозволяють підвозити піхоту до українських окопів

26 квітня 2024, 23:58
Поділіться публікацією:

На початку квітня російські окупанти почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією.

Росія використовує "танки-черепахи": наскільки вони ефективні

Ворог використовує на полі бою "танки-черепахи". Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх.

Як пише видання, такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Зазначається, що зараз "модернізовані" російські танки стали звичайним явищем на всьому східному фронті.

"За відсутності протитанкових систем та артилерійських боєприпасів у ЗСУ для росіян була лише одна проблема на полі бою – українські  FPV-дрони. І саме цю проблему росіяни вирішили завдяки "танкам-черепахам". Але часи гострого дефіциту озброєнь в українській армії добігають кінця, оскільки нові партії американської допомоги вже прямують в Україну, включно з новими "Джавелінами" та артилерійськими снарядами", — пише видання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри допомогу США, офіційний Київ має працювати над створенням коаліції європейських держав з постійної підтримки України, вважає політолог Андрій Городницький. Крім того, додав політолог, потрібно нарешті вибратися з корупції та справедливо розподіляти українські багатства.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники розширили плацдарм в районі Очеретине, для стабілізації ситуації ЗСУ необхідно ввести нові підрозділи, пише колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер Микола Мельник. На думку офіцера ЗСУ, єдиний вихід — введення нових підрозділів або термінове прикомандирування ТРО, що дозволить частково вирівняти ситуацію та в разі необхідності зробити відступ українських підрозділів, які боронять Бердичі, більш безпечним і прогнозованим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини