Головна Новини Світ Росія Розсмішили самих себе. РПЦ нагородила відомого пропагандиста за "об'єктивність"
commentss НОВИНИ Всі новини

Розсмішили самих себе. РПЦ нагородила відомого пропагандиста за "об'єктивність"

Глава РПЦ похвалив пропагандиста Кисельова за "об'єктивність"

27 квітня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Російський патріарх Кирил нагородив орденом преподобного Сергія Радонезького (I ступеня) кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова з нагоди його 70-річчя.

Розсмішили самих себе. РПЦ нагородила відомого пропагандиста за "об'єктивність"

Кисельов отримав ордер від РПЦ. Фото з відкритих джерел

Глава РПЦ похвалив гендиректора медіагрупи "Россия сегодня" за "об'єктивне висвітлення" подій у РФ та світі, а також за "внесок в утвердження традиційних духовно-моральних цінностей".

У своєму привітанні Кирил також наголосив, що російський пропагандист разом з колегами по цеху нібито "багато робить для захисту справжнього суверенітету Росії та її національних інтересів".

Очільник РПЦ закликав пропагандиста Кисельова до більш плідної співпраці в інтересах російської церкви, яка, як відомо, підтримує політику Кремля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри допомогу США, офіційний Київ має працювати над створенням коаліції європейських держав з постійної підтримки України, вважає політолог Андрій Городницький. Крім того, додав політолог, потрібно нарешті вибратися з корупції та справедливо розподіляти українські багатства.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники розширили плацдарм в районі Очеретине, для стабілізації ситуації ЗСУ необхідно ввести нові підрозділи, пише колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер Микола Мельник. На думку офіцера ЗСУ, єдиний вихід — введення нових підрозділів або термінове прикомандирування ТРО, що дозволить частково вирівняти ситуацію та в разі необхідності зробити відступ українських підрозділів, які боронять Бердичі, більш безпечним і прогнозованим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини