Носимі пристрої

Samsung Galaxy Watch 7 отримає датчик рівня цукру в крові

0

Витоки інформації та чутки про серію Samsung Galaxy Watch 7 набирають обертів. Очікується, що лінійка складатиметься з трьох моделей порівняно з двома моделями, що свідчить про зміну стратегії. Тепер новий звіт із Південної Кореї розкриває життєво важливу функцію відстеження здоров’я, яка може потрапити в майбутні носимі пристрої. Старший віце-президент компанії Хон Пак зустрівся з членами консультативної ради Samsung Health з ключовою дискусією щодо моніторингу цукру в крові та інтеграції штучного інтелекту в носимі пристрої. 

Згідно з обговоренням, очікується, що Samsung може включити монітор рівня цукру в крові (також званий глюкозою в крові) у майбутню серію Galaxy Watch 7. Повідомляється, що багато переносних пристроїв, включаючи Apple, також працюють над функцією відстеження здоров’я на своїх пристроях. Це пояснюється тим, що прилади для вимірювання рівня цукру в крові можуть допомогти людям із цукровим діабетом, а також тим, хто не хворіє на діабет і хоче вести здоровий спосіб життя. 

Раніше в січні цього року Хон Пак натякнув на моніторинг рівня цукру в крові на майбутніх носимих пристроях. Це тому, що вони здатні вимірювати параметр безперервно. Крім того, вони також є неінвазивними, що усуває необхідність проколу шкіри та вилучення крові, що полегшує роботу пацієнтів. Тому очікується, що моніторинг рівня цукру в крові стане значним прогресом у майбутніх переносних пристроях. 

У прес-релізі Samsung не згадується Galaxy Watch 7. Але стає все більш імовірним, що в майбутній пропозиції буде присутній датчик рівня цукру в крові. Ще невідомо, чи буде південнокорейський бренд використовувати його в усіх моделях. Компанія може класифікувати смарт-годинник як електронний пристрій, а не як медичний пристрій через нормативні причини.

Comments

Comments are closed.