Головна Новини Світ Росія У Шойгу визнали, що РФ атакували десятки дронів: що кажуть
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу визнали, що РФ атакували десятки дронів: що кажуть

У Міноборони РФ традиційно відзвітували, що атаку вдалося успішно відбити

27 квітня 2024, 09:47 comments3197
Поділіться публікацією:

У Міноборони Росії вже традиційно поскаржилися нібито на "атаку" дронів по території країни у ніч проти 27 квітня. Нібито окупантам вдалося "відбити" масований обстріл. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному повідомленні Міноборони РФ.

У Шойгу визнали, що РФ атакували десятки дронів: що кажуть

Удар НПЗ. Фото: з відкритих джерел

"Протягом минулої ночі припинено спроби київського режиму вчинити терористичні атаки із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", — йдеться у повідомленні.

У Міноборони РФ не стали відходити від своєї звичної тактики і заявили про нібито "знищення" ППО над територією Краснодарського краю 66 БПЛА, ще два дрони були знищені над Кримським півостровом.

Варто зазначити, що територію країни-агресора останнім часом систематично атакують дрони. Часто їхньою метою стають заводи військово-промислового комплексу РФ та НПЗ. Ніч на 27 квітня стала винятком. Десяток БПЛА нібито намагався атакувати два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані. Про це в соцмережі повідомив губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв, також повідомляє російське пропагандистське інформагентство ТАРС.                                                                                 

За інформацією місцевих жителів у пабликах, у Сіверському районі Краснодарського краю атаковано Ільський НПЗ. Після атаки БПЛА на заводі виникла сильна пожежа, вона вже майже загашена.

Читайте також на порталі "Коментарі" – російські окупанти атакували 4 ТЕС ДТЕК, внаслідок чого було серйозно пошкоджено обладнання. Про це повідомляє прес-служба Міненергетики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини