Головна Новини Суспільство Війна з Росією Яка ймовірність обвалу українського фронту: прогноз естонської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка ймовірність обвалу українського фронту: прогноз естонської розвідки

В естонській розвідці вважають, що росіяни не встигнуть прорвати український фронт до того, як прибуде допомога США

27 квітня 2024, 10:10
Поділіться публікацією:

Країна-агресор намагається використати останній проміжок часу до прибуття основної допомоги від США до України, проте поки що не має переваг на полі бою. Як передає портал "Коментарі", про це розповів керівник розвідувального центру Сил оборони Естонії полковник Антс Ківісельг, повідомляє "ERR".

Яка ймовірність обвалу українського фронту: прогноз естонської розвідки

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Минулий тиждень був відносно інтенсивним в Україні. Кількість російських атак зросла до 100 на добу в першій половині тижня і дещо знизилася на другий, залишившись на рівні 80 атак на добу", — заявив Ківісельг.

За його словами, завдаючи ударів, Росія намагається використати останній проміжок часу до прибуття західної військової техніки та боєприпасів.

Проте, вважає керівник розвідувального центру Сил оборони Естонії, успіх РФ залишається регіональним, а можливість розвалу української оборони та фронту зменшується.

"Збройні сили РФ продовжують терористичні бомбардування мирного населення України, як у прикордонних районах, так і шляхом нанесення ударів по більших населених пунктах України. Метою є створення так званої безлюдної санітарної зони. Однак завдяки успішним операціям протиповітряної оборони Україна змогла скоротити використання російських дальніх бомбардувальників для нанесення глибоких ударів, а також знизила інтенсивність бомбардувальників за останній тиждень", — сказав Ківісельг.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна, нарешті, не просто дочекалася на рішення американського парламенту (оперативного підписаного президентом США) про виділення нам багатомільярдної підтримки, а й почала отримувати боєприпаси з нового пакету допомоги. Тим часом, росіяни посилюють тиск на фронті, сподіваючись захопити якомога більше територій до того, як ЗСУ почнуть застосовувати допомогу, що значно затрималася. Експерти проаналізували спеціально для порталу "Коментарі" те, що зараз відбувається на військових і дипломатичних фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини