Головна Новини Суспільство події Співробітники ТЦК йдуть у люди: яке нововведення чекає мешканців Львівщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Співробітники ТЦК йдуть у люди: яке нововведення чекає мешканців Львівщини

Співробітники ТЦК чергуватимуть на блокпостах у Львівській області

27 квітня 2024, 10:25 comments1550
Поділіться публікацією:

Керівник апарату Львівської обласної військової адміністрації Тарас Грень заявив, що влада регіону вирішила оновити склад блокпостів і тепер там стоятимуть співробітники ТЦК та СП. Як передає портал "Коментарі", в інтерв'ю "Tvoemisto.tv" він повідомив, що тепер, окрім двох поліцейських, на блокпостах також працюватимуть два співробітники територіальних центрів комплектації та соцпідтримки.

Співробітники ТЦК йдуть у люди: яке нововведення чекає мешканців Львівщини

Працівники ТЦК. Фото: з відкритих джерел

Чиновник зазначив, що таке рішення стосується лише внутрішніх блокпостів, яких всього в регіоні сім. Їх облаштували для того, щоби проводити контрдиверсійні заходи.

Тарас Грень зазначив, що на прикордонних контрольно-пропускних пунктах працівників ТЦК не розміщуватимуть.

Варто зазначити, що ініціатива, яку лише збираються запровадити у Львівській області другий рік поспіль, практикується у тій самій Сумській області, де працівники ТЦК не просто перебувають разом із представниками поліції практично на всіх блок-постах, а й активно видають повістки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні відійде в минуле статус "обмежено придатний" до військової служби. Чоловіків, які раніше вважалися такими, почнуть повторно викликати до ТЦК та СП для медкомісії. Військовозобов'язаних чітко поділять на придатних та непридатних. Про це в інтерв'ю "Дзеркалу тижня" повідомила директор департаменту охорони здоров'я Міноборони Оксана Сухорукова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані всіх військовозобов'язаних за 60 днів, як цього вимагає новий закон про мобілізацію. Це дасть додатковий хаос.

Раніше "Коментарі" інформували – як вирішити проблеми із наповненням армії: чому закон про мобілізацію серйозно запізнився.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини