RU
 

СБУ атакувала аеродром і два НПЗ у Росії - ЗМІ

Текст: ,  27 квітня 2024, 11:59
0
6069
СБУ атакувала аеродром і два НПЗ у Росії - ЗМІ
Фото: Скріншот
Вибух на Слов’янському НПЗ

На Ільському та Слов’янському НПЗ пошкоджено ключові технологічні об‘єкти – ректифікаційні та атмосферні колони, стверджують джерела.

У ніч на суботу безпілотники СБУ атакували військовий аеродром Кущевська, Слов’янський та Ільський НПЗ в Краснодарському краї Росії. Про це 27 квітня повідомив Укрінформ з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

"В атаці на військовий аеродром Служба безпеки підтримала Сили оборони і діяла спільно з ними. Там розміщувалися десятки військових літаків, РЛС та засоби РЕБ", – йдеться у повідомленні.

Окрім того, дрони СБУ ударили по ректифікаційним та атмосферним колонам Ільського та Слов’янського НПЗ. Це ключові технологічні об‘єкти заводів. Після влучань на аеродромі та НПЗ почалися пожежі та евакуація персоналу.

"СБУ продовжує ефективно відпрацьовувати по військових та інфраструктурних об‘єктах в тилу ворога, знижуючи потенціал росії для ведення війни. В країни-терориста "бавовна" палає і буде палати", – заявив співрозмовник.

Раніше у суботу стало відомо, що в Росії ударні безпілотники атакували Краснодарський край. Зафіксовані влучання на двох нафтопереробних заводах, військовому аеродромі та низці інших об’єктів. Міноборони РФ відзвітувало про начебто "знищення" 68 дронів за ніч.

Нагадаємо, на поточному тижні дрони атакували дві нафтобази Роснєфті в Смоленській області. За даними ЗМІ, ці атаки здійснила СБУ.

Також ЗМІ повідомили, що сьогодні зазнав атаки дронів Новолипецький меткомбінат. Там було зруйновано будівлю кисневої станції.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: УкраинавойнаСБУвидеоБПЛАбеспилотникНПЗ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі