У Києві чоловік напав із ножем на оператора АЗС

Він вдарив ножем у руку 53-річного оператора

Київські поліцейські затримали підозрюваного у хуліганстві, який напав із ножем на оператора АЗС. Він вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС.

Про це повідомляє столична поліція. 

Отримавши відмову, він вдарив ножем у руку 53-річного оператора автозаправної станції. До поліції надійшло повідомлення про те, що на території однієї з автозаправних станцій Дніпровського району невідомий чоловік вдарив ножем оператора АЗС. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На місці події правоохоронці виявили 20-річного уродженця Хмельниччини. Відразу після скоєного, його на місці затримали працівники охоронної компанії. Встановлено, що правопорушник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС. Відтак, отримавши відмову, він дістав з кишені ніж та вдарив ним у руку 53-річного оператора автозаправної станції. Лікарі швидкої надали постраждалому допомогу на місці події. 

Нападника затримали і йому загрожує позбавленні волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, київський Деснянський суд засудив киянина за жорстоке вбивство співмешканки. Чоловік ножем наніс 23 удари потерпілій.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися