Мобільна техніка

Galaxy A35 отримав перше оновлення з покращеннями «4G TDD»

0

Samsung Galaxy A35, представлений минулого місяця, є останньою пропозицією компанії середнього класу. Зараз компанія почала випускати перше оновлення для смартфона в Європі.  Оновлення спрямоване на Galaxy A35s з номером моделі SM-A356B і зосереджено на покращенні зв’язку 4G телефону.

Смартфон дійсно підтримує підключення 5G, але Samsung, схоже, покращує аспект підключення 4G за допомогою оновлення. Згідно з журналом змін, у ньому йдеться про «підтримку регіонального діапазону LTE TDD». 

TDD — це технологія, яка використовується стільниковими мережами для передачі даних. Тому завдяки оновленню підтримки діапазону TDD Samsung, ймовірно, покращить здатність телефону підключатися до мереж 4G і використовувати їх. Це має призвести до підвищення швидкості передачі даних і більш стабільного з’єднання для користувачів.

Цікаво, що журнал змін має спеціальне застереження для користувачів у Німеччині. Судячи з усього, навіть після оновлення моделі Galaxy A35 5G, придбані в Німеччині, не зможуть приймати сигнали в діапазонах LTE TDD в ряді європейських країн. 

До цих країн належать Бельгія, Данія, Франція, Люксембург, Нідерланди, Австрія, Польща, Швейцарія та Чехія. 

Ось що читає журнал змін: «Зверніть увагу, що моделі, придбані в Німеччині, не можуть приймати сигнали в діапазонах LTE TDD у таких країнах: Бельгія, Данія, Німеччина, Франція, Люксембург, Нідерланди, Австрія, Польща, Швейцарія, Чехія».

Однак причина цього обмеження залишається незрозумілою. 

З усім тим, європейські користувачі Galaxy A35 повинні отримати оновлення автоматично протягом наступних кількох днів. Крім того, ви можете вручну перевірити наявність оновлень, перейшовши в Налаштування > Оновлення ПЗ > Завантажити та встановити.

Comments

Comments are closed.